Acties

VBH, uw Renson verdeler

Renson wilt met uitgekiende ventilatie, zonwering en gevelbekleding een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

VBH biedt een compleet assortiment met alles wat de raam- en deurfabrikant nodig heeft. Contacteer ons voor informatie over Renson oplossingen zoals zonwering, ventilatie, verluchtingsroosters en/of gevelbekleding (Linarte, Linius, Icarus ...). We bekijken dan samen uw project!

Als officieel Renson dealer hebben we de nodige expertise dankzij een doorgedreven opleiding. Bovendien kunnen we u, door onze eigen productie van verluchtingen, een snelle en betrouwbare levering bieden.

Verluchtingen en screens

Een ventilatiesysteem is verplicht bij nieuwbouw en grondige renovatie – waarom dan niet meteen kiezen voor de allerbeste raamverluchtingen? Met doekzonwering of screens regelt u het zonlicht op een dynamische manier. Het systeem wordt heel discreet geïntegreerd en past dankzij een ruime kleurkeuze bij elke bouwstijl.

Dankzij onze eigen productie van verluchtingen, kunnen wij de meeste verluchtingen ook vlot aan u leveren.

Roosters

Roosters zorgen voor de onmisbare toevoer van verse buitenlucht en noodzakelijke afvoer van vervuilde of oververhitte binnenlucht.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie en ontwikkeling van kwalitatieve ventilatieroosters voor allerhande toepassingen, is Renson een echte trendsetter binnen de sector. Bij VBH vindt u naast muurroosters ook opbouw-, raam-, deur- en vloerroosters in alle mogelijke maten, kleuren en vormen!

Gevelbekleding

Renson gevelbekleding is niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Licht en toch sterk, … en vooral: uitermate onderhoudsvriendelijk.

De Linius- en Linarte-gevelbekleding wordt gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. Je geniet bovendien van maximale flexibiliteit: de keuze in uitvoering en kleurafwerking is oneindig. Wist je trouwens dat de gevelbekleding zich ook perfect leent voor binnenwanden?

Renson producten

Ons assortiment van Renson wordt samengesteld volgens de noden, behoeftes en regelgeving op de markt en wordt tegelijkertijd continu geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Dat hoeft u dus niet meer te doen.

Door het grote volume aan verluchtingen en screens dat wij leveren, hebben wij steeds de beste condities. Bovendien worden een deel van het gamma in standaardkleuren voor ons op maat gemaakt en zijn ze dus binnen de week leverbaar.

Als onze klant leveren wij u hoe dan ook altijd de meest actuele producten, conform aan de strengste normen en regels van het moment.