Acties

CE-fix
Online platform voor de CE-certificering van ramen en deuren

Met het CE-fix online platform biedt VBH een goedkope en eenvoudige oplossing in verband met de CE-certificering in de volledige ramen- en deurenbranche.
In het centrale systeemplatform zijn alle materiaalgroepen zoals hout, metaal en PVC vertegenwoordigd. U kan als fabrikant alle noodzakelijke CE-documenten voor uw individueel systeem downloaden.

Als systeemgever stelt VBH u alle CE-documenten ter beschikking. Hierbij zitten o.a. ook de productpas en de systeembeschrijving, de verwerkings- en de montagehandleiding evenals aanwijzingen voor de gebruikscontrole. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf heeft de gebruiker ook de keuze tussen verschillende protocollen.

Samenwerking met ift Rosenheim

Aan de basis voor de CE-documenten liggen de honderden individuele testen die het gerenommeerde instituut ift Rosenheim in opdracht van VBH heeft uitgevoerd. Het platform wordt voortdurend met nieuwe systemen vervolledigd. In geval het systeem van de klant geringe afwijkingen vertoont ten opzichte van het geteste systeem, worden onmiddellijk alternatieven aangeboden waaruit kan gekozen worden. Bovendien kan u indien nodig verdere tests aanvragen. In de expertenmodus en de premiumtoegang zijn daarenboven ook nog bijkomende mogelijkheden voorzien zoals warmte- of akoestische demping.

 

Het VBH-youtube-kanaal: montagehandleidingen online

Op het VBH-youtube-kanaal vindt u de montagehandleidingen voor verschillende van onze producten:  www.youtube.com/user/VBHDe