Acties

Tools voor een geoptimaliseerd bestelproces.

 

Of het nu online is of via het bestelsysteem LOGOS: het digitale aanbod van VBH voor een geoptimaliseerd bestelproces wordt voortdurend verder ontwikkeld en bijgewerkt. Daarbij oriënteren wij ons consequent naar de behoeftes en eisen van onze klanten.

Op de VBH Online-Shop vbh24.be hebben onze klanten de klok rond toegang tot het omvangrijke VBH assortiment en de VBH catalogen. 

Het bestelsysteem LOGOS (Logical Order System) omvat zowel de hardware als de software die de logistiek en de stockplanning vereenvoudigen. 

Maak gebruik van het digitale aanbod van VBH om uw bestellingen en uw logistiek te optimaliseren wanneer het u past.

Uw online shop

Op de VBH Online-Shop vbh24 hebben onze klanten de klok rond toegang tot het omvangrijke VBH assortiment.
De shop bevat talrijke artikelen voor de productie en de montage van ramen en deuren.
Je kan de Belgische e-shop bereiken via www.vbh24.be.

 

LOGOS Scanner systeem

Sneller, eenvoudiger en foutloos bestellen – dat is het doel van het LOGOS. Het scannersysteem ondersteunt VBH-klanten bij de voorraadplanning en de bestelling via de bestelsoftware LOGOS Easyscan. Hiermee kunnen de gegevens worden ingelezen, bewerkt, vervolledigd en bewaard.

 

Wilt u graag klant worden bij ons? Of bent u al klant, maar heeft u nog geen webshop account, vraag dan hier uw persoonlijke inlog aan. Op die manier wordt uw bestaande klantenfiche aan uw webshopaccount gelinkt en krijgt u uw klantspecifieke gegevens en prijzen te zien.