Acties

VBH:

Uw partner voor raam- en deurbeslag

VBH is het merk voor experten in raam- en deurbeslag. Een productassortiment op maat van de klant, uitgebreide dienstverlening en een internationaal bedrijfsnetwerk: dat zijn de zuilen van onze onderneming.

Wij richten ons tot professionelen uit de bouw- en aanverwante sectoren, zoals raam- en deurindustrie, schrijnwerkerijen, afwerkingsbedrijven, onderhoudsdiensten en instellingen.

VBH biedt de raam- en deurfabrikant een compleet assortiment alsook systeemoplossingen voor de productie en vakkundige montage van ramen en deuren. Dit betekent dat wij naast de merkproducten en de systeemoplossingen van ons eigen merk greenteQ, ook het toebehoren voor de fabricatie kunnen leveren evenals producten voor veiligheidstechniek.

 

Uitgebreide dienstverlening voor efficiënte resultaten

Ons productportfolio wordt vervolledigd door talrijke dienstverleningstools voor zowel de deur- en raamfabrikant, de plaatser en de beslissingnemer.

Met de tools vbh24, CE-fix en LOGOS, biedt VBH advies en raadgeving die de logistiek, de afwikkeling van bestellingen en het verzamelen van documentatie aanmerkelijk vereenvoudigen.

 

VBH24

Vbh24 is het B2B-portal van VBH. Via dit portaal kunnen VBH-klanten de klok rond bestellingen ingeven en catalogen raadplegen.
Je kan de Belgische e-shop bezoeken op: www.vbh24.be.

Heeft u nog geen webshop account, vraag dan hier uw persoonlijke inlog aan. Op die manier wordt uw bestaande klantenfiche aan uw webshopaccount gelinkt en krijgt u uw klantspecifieke gegevens en prijzen te zien.

 

CE-fix

CE-fix is het online-platform voor de CE-certificering van ramen en deuren. Hier kunnen fabrikanten via een eenvoudige klik alle CE-documenten downloaden.

 

 

Strategie:

De wereld van de raam- en deurenfabrikant is voortdurend in beweging. Enerzijds zijn er de hoge eisen die de markt stelt aan energie, veiligheid en design. Anderzijds echter verlangt de voortdurende prijsdruk van hem een optimale aanpak van zijn werkwijze.
Dat vraagt om een partner die meedenkt.

VBH is deze partner: betrouwbaar, competent en innovatief. Wij ontwikkelen en leveren kwalitatief hoogwaardige onderdelen en systeemoplossingen voor zowel de fabricatie van ramen en deuren als de montagematerialen.

 

Met onze kwaliteitsproducten en ons doordacht concept bieden wij u meer voordelen en mogelijkheden dan alle anderen in de branche. Wij verbeteren uw werkwijze en helpen u de markt altijd een stapje voor te zijn. En net daardoor kan u ook voor uw klant een voordeel zijn.

Ons doel is: meer comfort, minder verlieskosten en aanzienlijke besparingen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze producten en concepten voor u kunnen opleveren? Neem dan snel contact met ons op.

“Wij helpen onze klanten succesvol te zijn. Dat doen we door hen innovatieve producten en diensten aan te bieden. Zo betekenen wij voor hen een meerwaarde die ze nergens anders in de branche kunnen vinden” – VBH Belgium, Bart Bertrands