Acties

systeQ

systeQ staat synoniem voor efficiënte en eenvoudige werkprocessen, uniformiteit en kostenbesparingen

Het systeem voor systemen: een geïntegreerd totaalpakket voor ramen en deuren dat exact aansluit op de gangbare profielsystemen. Met systeQ bent u niet alleen verzekerd van een compleet en betrouwbaar pakket, maar ook van eenvoudige productie (conform normering).
Naast producten van systeQ zelf verwerkt het systeem ook producten van andere A-merken.

Vijf bouwstenen vormen de basis van het systeQ gevelbouwconcept


Producten

systeQ biedt complete oplossingen die exact aansluiten bij de systemen van de grootste fabrikanten. Dankzij de gestandaardiseerde verwerkingsafmetingen en de gedetailleerde installatiediagrammen kunnen de systeQ-producten efficiënt gemonteerd worden.

CE-certificering

systeQ is fabrikant op het CE-Fix® platform. De slotsystemen hebben eigen documentatie voor het productpaspoort. Het aparte EC Conformity Certificate voldoet bovendien aan DIN EN 179:2008 en DIN EN 1125:2008 (ook beschikbaar bij slotsystemen voor vluchtdeuren). Als verwerker ontvangt u alle benodigde documentatie: overzichtelijk en compleet.

Technische tekeningen

systeQ biedt de gebruiker duidelijke technische tekeningen. Deze zorgen voor een efficiënte productie van uniforme grepen en hardware assen, zelfs wanneer u andere profielsystemen gebruikt.

OrgaData

Alle systeQ-oplossingen zijn beschikbaar in de VBH-systeQ-module, geïntegreerd in de LogiKal-software van Orgadata. Daardoor zijn alle technische specificaties en details eenvoudig terug te vinden. Aan de hand van deze software kunt u flexibel individuele profielen en beslag combineren.

Documentatie

De systeQ-producten zijn volledig gedocumenteerd: alle relevante informatie is terug te vinden in de VBH-catalogus. Van definities, uitleg en combinatievoorbeelden tot en met details omtrent DIN EN 179 en DIN EN 1125: u vindt het er allemaal.

Bekijk documentatie

Onze systeQ-experts adviseren u graag!


Daniel Ruzik

Business developement | systeQ Adviseur

d.ruzik@vbh.be

T. +32(0)488-802896

Rob van Dinteren

Commercieel Technisch Adviseur

rob.van.dinteren@vbh-nl.com

T. +31(0)162-483412