Acties

Alles op één plaats

VBH biedt een compleet assortiment met alles wat de raam- en deurfabrikant nodig heeft.
Naast sterke merken bieden wij met ons huismerk greenteQ producten volgens de behoeften van onze klant aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Bovendien zijn de snelle en betrouwbare levering van onze producten een meerwaarde in ons aanbod.

Webshop

Bezocht u onze webshop al? U krijgt er toegang tot een portaal van +4000 artikelen. Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig! En een uitgebreide zoekfunctie brengt u nog sneller bij het juiste product. Met deze webshop zijn we 24/7 bereikbaar vanaf iedere plek.

Naar VBH24

Uw projecten

Door onze jarenlange ervaring in het verwerken van lastenboeken zijn wij perfect op de hoogte van alle varianten en alternatieven die in aanmerking kunnen komen voor de verwezenlijking van uw projecten. De meeste ervan hebben wij zelfs in voorraad!

Uw (gecompliceerde)
cilindercombinaties

Wij  behandelen reeds jaren met al dan niet gecompliceerde sluitplannen en cilindercombinaties en werken hiervoor nauw samen met gerenommeerde leveranciers zoals bijvoorbeeld ASSA ABLOY. Ook hiervoor kan u dus met een gerust hart bij ons terecht.

Uw verluchtingen
en/of screens

Door het grote volume aan verluchtingen en screens dat wij leveren, hebben wij steeds de beste condities. Bovendien worden een deel van het gamma in standaardkleuren voor ons op maat gemaakt en zijn ze dus binnen de week leverbaar. Nóg een niet onbelangrijk voordeel!

Productassortiment.

Ons productassortiment wordt samengesteld volgens de noden, behoeftes en regelgeving op de markt maar wordt tegelijkertijd continu geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd.

Dat hoeft u dus niet meer te doen.

Als onze klant leveren wij u hoe dan ook altijd de meest actuele producten, conform aan de strengste normen en regels van het moment.