Acties

VBH Belgium is nu nóg beter bereikbaar

De e-shop van VBH Belgium: vbh24.be.

Overal en altijd, wanneer je ons nodig hebt!

Hij is nog spiksplinternieuw … de nieuwe webshop van VBH Belgium. In september gelanceerd en ondertussen vindt de klant stilaan zijn weg naar www.vbh24.be. Want als er iets is dat we geleerd hebben in deze periode, dan is het wel dat we dankzij de digitale wereld kunnen doorwerken, vanaf iedere plek. Er zijn meer mensen die thuis werken dan ooit. Nieuwe manieren van communiceren worden massaal omarmd.

Wij zijn dan ook verheugd te mogen meedelen dat VBH Belgium een steentje bijdraagt aan uw zakelijke efficiëntie, ongeacht waar jij of jouw medewerkers zich ook bevinden. Ongeacht het tijdstip van de dag, welke dag dan ook. Met gepaste trots kunnen we melden dat de lancering van onze e-shop een feit is!

“Wie een order wil plaatsen, kan dat weliswaar nog altijd telefonisch doen, maar heeft voortaan ook de optie om dat te doen via de webshop. Klaar in enkele klikken!”, zegt Yves Pierre, hoofd marketing bij VBH Belgium.

Groeiend assortiment

Dankzij de webshop kunnen potentiële klanten nu ook makkelijker hun weg naar VBH en zijn ruime productgamma vinden.

Vanaf de homepagina navigeer je vlot naar alle producten die je nodig hebt. Van Q-tec en greenteQ, via de voegen­kitten en siliconen (chemie) naar de gereed­schappen, bevestigingen en alle andere zaken die zo kenmerkend zijn voor ons bedrijf. Een uitgebreide zoekfunctie brengt je nog sneller bij het juiste product.

De webshop bevat een ruim aanbod aan artikelen voor montage en renovatie. Ons assortiment zal op regelmatige basis nog worden uitgebreid, zodat op termijn al onze klanten er hun favoriete producten kunnen terugvinden. Het loont dus zeker de moeite om maandelijks te informeren naar de stand van zaken.

Een bestelsysteem dat het verschil maakt

“Het mooie is dat wij met deze webshop 24/7 bereikbaar zijn vanaf iedere plek”, zegt Yves. Met een eigen account kun je, wanneer het je het beste uitkomt, gewoon de zaken die je nodig hebt bestellen. Heel erg handig als je op een project merkt dat je iets tekortkomt, of wanneer je van huis uit werkt. Bedenk eens hoe gemakkelijk het is als je moeiteloos je bestelling kunt door­geven, wanneer je na kantoor­tijd op de zaak of thuis bent en alles graag snel geregeld ziet! Met de nieuwe vbh24 e-shop is het allemaal mogelijk.

toekomstbestendig

“De nieuwe webshop draait perfect op mobile devices”, zegt Yves. “De eenvoudig te bedienen gebruikers­interface werd ontwikkeld met het oog op touchscreens, tablets en mobiele apparaten.” 

“Naast de handige zoekfunctie, is de bestel­geschiedenis heel overzichtelijk en kunnen er makkelijk nabestellingen gedaan worden. Klanten kunnen ook zelf ‘bestelsjablonen’ aanmaken op basis van hun eigen product voorkeuren. Zo hoef je al het repetitieve werk maar één keer te doen.” Maak bijvoorbeeld een bestelsjabloon voor je de schroeven die je dagelijks gebruikt en één voor siliconen en schuim. Geef de sjabloon een gepaste naam en je kunt dan met één druk op de knop deze onderdelen als totaalpakket laten bezorgen.

Van abonnement tot zelfstandig bestellen

Bedrijven die veel repeterende bestellingen hebben, kunnen een abonnement instellen. Via het abonnement wordt door ons dan op de aangegeven tijden geleverd, zonder dat daar iemand nog omkijken naar heeft.

Een andere mooie ‘feature’ is dat de accounthouder meerdere gebruikers kan toevoegen aan de webshop, in een gepersonaliseerde omgeving. Yves Pierre: “Zo kunnen medewerkers die aan een project werken zelfstandig hun onderdelen online bestellen, binnen afgebakende kaders. Uiteraard stelt de beheerder vooraf de budgetten in, die per medewerker of per project mogen verschillen, zowel op totaalbedrag als op order niveau. Reken maar uit hoeveel tijd dat de afdeling inkoop bespaart!”

Een offerte voor grotere projecten kan je gewoon online aanvragen. Dit wordt dan door de binnendienst behandeld. Je wordt via e-mail over de offerte geïnformeerd en kan nadien, via een simpele reply, de offerte eenvoudig omzetten in een order.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.vbh24.be en maak kennis met ons zeer veelzijdige bestelsysteem, dat in beide landstalen ter beschikking staat. We wensen je alvast veel plezier met het bladeren door de talloze webpagina’s aan producten!