Acties

Corona COVID-19 maatregelen

Wij zijn bereikbaar! Onze winkel is weer open.

Beste klanten,

update 30/04:

Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers te garanderen. Maar hou ook altijd deze regels in acht:

  • Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Hou minstens 1,5 meter afstand.
  • Beperk je fysieke sociale contacten.
  • Draag een mondmasker op drukke openbare plaatsen.

Dan zien we u graag weer vanaf 4 mei in onze winkel!

Ook de collega's achter de schermen nemen stilaan hun plaats weer in en staan nog steeds telefonisch of per e-mail voor je klaar. Een offerte aanvragen of goederen bestellen kan telefonisch op 011 458 350 (tussen 08.15-12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur) of via e-mail. doen ons best om jouw bestellingen goed te verwerken en tijdig aan jou uit te leveren.


update 17/04:

Onze winkel is vanaf 20 april weer geopend! Nu de beslissing is gevallen dat doe-het-zelf zaken opnieuw open mogen, zullen ook wij onze deuren terug openen.
De opening is voorzien voor komende maandag, 20 april.
Nu wordt alles op alles gezet om in eerste instantie de veiligheid van onze klanten én onze medewerkers te garanderen. Dit is momenteel onze hoogste prioriteit.

Zoals we eerder reeds communiceerden, staan onze medewerkers nog steeds telefonisch of per e-mail voor u klaar en blijven we onze klanten beleveren. Wij vragen wel om de regels in verband met social distancing te respecteren. Heeft u vragen? Bel ons dan op 011 458 354 of stuur een mailtje.


update 03/04:

We zijn vanaf 6 april weer bereikbaar voor al uw offerte-aanvragen en bestellingen. Ook belangrijk om te weten: afhalingen zijn terug mogelijk!

Een deel van onze medewerkers en vertegenwoordigers zijn jammer genoeg tijdelijk werkloos, we hebben wel permanentie voorzien. Wij zijn erg trots op de geweldige inzet van onze medewerkers. Zij staan in deze bijzondere tijd graag telefonisch of per e-mail voor u klaar. Daarom hebben wij besloten om onze klanten te blijven beleveren. Wij vragen wel om de regels in verband met social distancing te respecteren. Heeft u vragen? Bel ons dan op 011 458 354 of stuur een mailtje.
Let op! Onze winkel blijft nog gesloten tot en met 19 april, na telefonisch overleg is een regeling voor afhaling mogelijk.

Wij beschikken over ruim voldoende voorraad en deze wordt nog aangevuld. Alles wordt door ons in het werk gesteld om uw bestellingen goed te verwerken en tijdig aan u uit te leveren.
Een offerte aanvragen of goederen bestellen kan telefonisch 011 458 354 (tussen 08.15-12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur) of via e-mail naar info@vbh.be.


update 23/03:

In het kader van de strijd tegen het coronavirus volgt VBH Belgium de aanbevelingen om uw gezondheid, die van onze leveranciers en onze medewerkers te beschermen. Omdat erop wordt aangedrongen om enkel strikt noodzakelijke verplaatsingen te maken, hebben we besloten dat we vanaf 25/3 geen goederen meer zullen versturen of klaarzetten voor afhaling.
Zoals eerder gecommuniceerd, blijft ook onze winkel gesloten.

Onze vertegenwoordigers lezen hun e-mails nog, dus voor uiterste noodgevallen kan u zich wenden tot uw contactpersoon. Uw reeds bestelde goederen en (nieuwe) aanvragen zullen we nog behandelen en uitleveren na 5 april.


update 18/03:

Er komen nog strengere maatregelen in ons land in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft de federale regering aangekondigd na een bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad. Door de strengere maatregelen die de regering alle winkels nu oplegt, zullen ook wij vanaf nu onze winkel moeten sluiten.

Bestellingen worden voorlopig nog behandeld en kunnen voor u klaargezet worden op onze parking waar u deze kan komen afhalen. Verder kunnen de bestellingen ook nog steeds, zoals u dat gewend bent, via GLS worden opgestuurd op uw normale verzend moment.

De bestellingen kunnen telefonisch of per e-mail worden doorgegeven. Als er andere beslissingen genomen moeten worden, dan zullen we dat op deze pagina laten weten.


update 16/03:

In navolging van de maatregelen die de overheid treft in de strijd tegen het coronavirus, willen wij u informeren dat onze winkel door de week gewoon open blijft. We vragen wel aan iedereen om de hygiëne maatregelen in acht te nemen:

  • Was geregeld uw handen
  • Houd minstens 1,5 meter afstand
  • Wanneer je een koffie to-go neemt, gebruik dan een serviette om het koffieapparaat te bedienen

Zo kunnen we samen proberen om verdere besmetting te vermijden.

Verder hebben wij, intern, ook nog deze afspraken gemaakt: Onze vertegenwoordigers zullen de komende weken geen bezoeken meer brengen aan de klanten. Iedereen is sowieso nog te bereiken op het door u gekende telefoonnummer. Wij ontvangen zelf ook geen vertegenwoordigers meer op kantoor. Iedereen wordt persoonlijk gecontacteerd om eventuele afspraken te verzetten. Interne meetings zijn geannuleerd. De aankoopdienst gaat thuiswerken. Deurklinken worden op geregelde basis schoongemaakt en deuren worden met een spie opengehouden waardoor er slechts minimaal contact nodig is.

Alvast bedankt voor het begrip.
Het team van VBH Belgium.